Аржентина и Хърватия ще се изправят един срещу друг в

...
 Аржентина и Хърватия ще се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Хърватия и Аржентина определят първия финалист на Световното!

 Аржентина и Хърватия ще се изправят един против различен в първия полуфинален мач от Световното състезание. Двубоят на стадион " Лусаил " стартира в 21:00 часа.

" Ватрените " стиганаха до тази фаза за втори следващ път, откакто преди четири години в Русия изгубиха във финала от Франция. От своя страна " гаучосите "  мечтаят за първа международна купа от 1986-та година насам.



Двата отбора имаха сложен път до полуфиналите, като Хърватия записа две равенства и една победа в своята група, с цел да приключи на второ място, след което имаше потребност от дузпи, с цел да преодолее поредно Япония и огромния любимец Бразилия в елиминациите. Тимът на Златко Далич е един от двата отбора без загуба на Мондиал 2022 (заедно с Мароко), като е позволил единствено три гола във вратата си и демонстрира доста солидна игра.
 Христо Стоичков участва на тренировката на Аржентина и получи безценен подарък (ВИДЕО)
Христо Стоичков участва на тренировката на Аржентина и получи безценен подарък (ВИДЕО)

" За мен е привилегия да бъда поканен от Аржентина на подготовката им за полуфинала ", написа легендата на българския футбол

За Аржентина Мондиал 2022 стартира по фрапантен метод - загуба от абсолютния новобранец Саудитска Арабия в първия мач от груповата фаза. Впоследствие Меси и компания демонстрираха класа, с цел да запишат поредни победи над Мексико и Полша, с което приключиха преди всичко в групата. Двукратните международни първенци бяха затруднени от Австралия в осминафиналите, само че стигнаха до триумф с 2:1, след което надделяха Нидерландия след дузпи в доста тежък четвъртфинал.

Полуфиналният конфликт сред Аржентина и Хърватия стартира в 21:00 часа и ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР